lauantai 16. toukokuuta 2015

Naps!

Kun tielle lähtee, aina jotain tapahtuu, kun ei liian tiukasti tee suunnitelmiaan. Viimeksi road tripillä ajoin muun muassa 100km väärään suuntaan huomaamattani keskustellessa muiden kanssa. Ratissa ei saisi koskaan puhua. Tai ainakaan minun ei pitäisi. Joskus olen saanut kävellä bensan vuoksi sen verran paljon, että tarinalle tarvitsisi oman bloginsa.

Tämän matkapäiväkirjan sattumus napsahti - jälleen kerran - ihan omassa päässä. Olen hyvä suunnittelemaan,  olenhan ollut sitä titteliltänikin aikanaan, mutta kun pitäisi pysyä suunnitellussa. Siinäpä se. Olen kärsivällinen pitkään, kunnes kärsivällisyys loppuu, ja toimin hetken mielijohteesta. Hetken on menty hiljaa tasaisesti laittaen sanoja lauseiksi ja parit kappaleetkin on synnytetty sillä tasaisen antoisalla tahdilla.

Ja sitten naps! Soitan suoraan kustantamoon tarjoten muutamaa hassua sivua kirjana. Lupasivat vielä lukea - joskus vaan kannattaa kokeilla. Se oli sellainen puolesta kentästä täysillä ohi kuudeltatoista liikaa noussee takaperin juoksua turhaan koittavan maalivahdin ohi. No, riemu pienestä. Nyt täytyy korjata kaikki kirjoitusvirheet ja alkaa jo melkein kaduttaa. First strike. Kuunnellaan kuinka käy.

No, huomenna matka jatkuu kohti tuntemattomia tietä; kuinka voisin ne tuntea, kun en itseänikään aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti